La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Ferran Pujol, referent en la lluita contra la SIDA, a la portada de la revista del març

Els equips base de l'hoquei de Reus centren un altre dels reportatges de la revista

15/03/2016 | Per NW Revista de Reus

Portada de la revista del mes de març.

Portada de la revista del mes de març.

El director de l'ONG Projecte dels Noms, un referent en la lluita contra la SIDA a Catalunya, és el personatge de la portada del mes de març de la revista NW, que a partir d'aquest dimecres, dia 16, surt a la venda. La revista es fixa també en la Setmana Santa, presenta el llibre del periodista Toni Orensanz "El Nazi de Siurana" i analitza la situació dels equips de base d'hoquei damunt patins a la ciutat.

A més d'aquests temes, la revista entrevista la portaveu del grup municipal d'ERC, Noemí Llauradó, que acaba d'assumir responsabilitats en l'Hospital i el Grup Salut de l'Ajuntament, després d'haver signat un acord de govern amb CiU i Ara Reus. L'editorial de la revista, per cert, reclama un Pacte de Salut a la ciutat: "Vistos els reptes que hi ha sobre la taula -diu- seria exigible que tots els partits aconseguissin un acord que fixés objectius i que aquests fossin de tota la ciutat".

La revista parla també de Josep Moncusí, manyà, i del professor universitari Jordi Rovira, que recorda el carrer qeu el va veure créixer, l'actual Avinguda dels Països Catalans, aleshores coenguda com Avinguda de Misericòrdia. El ypoutuber Gabriel Capilla és un altre dels personatges que presentem en aquest número del mes de març.

La revista surt a la venda a quioscos i llibreries aquest dimecres, 1º6 de març, el mateix dia en què iniciem també la distribució entre els subscriptors. També des del mateix dia es pot adquirir la versió digital de la publicació, al quiosc virtual de la revista, al que podeu accedir a través d'aquest enllaç.