La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

NW dedica la revista de febrer a la figura d'Eduard Toda

La Revista analitza també els canvis en el sector funerari de la ciutat, amb l'entrada d'un nou operador privat.

16/02/2016 | Per NW Revista de Reus

Portada de la revista de febrer del 2016

Portada de la revista de febrer del 2016

La commemoració de l'Any Toda, amb motiu del 75è aniversari de la mort d'aquest plicafètic i fascinant personatge reusenc, ha fet que la revista del mes de febrer estigui dedicada, en bona part, a divulgar la vida i obra d'aquest il·lustre reusenc, "que en comptes d'una vida sembla que en visqués set", en paraules de Toni Orensanz, autor d'un dels reportatges que publiquem, que repassa les diferents facetes de Toda, com a egiptòleg, restaurador dels monestirs de Poblet i Escornalbou, amic de Gaudí, diplomàtic, descobridor de l'alguerès... Una vida fascinant que us convidem a conèixer millor a través de la lectura de la revista.

Al mateix número, NW aprofundeix en la transformació del mercat funerari de Reus, amb l'inici de l'activitat, d'uns mesos ençà, d'una funerària privada que qüesiona rel regnat de l'empresa municipal dels Serveis Funeraris.

La revista, a més, entrevista la missionera reusenca Teresa Maria Abelló, que acaba de rebre el reconeixement com a "Maestra del Año" a Hondures. Una altra de les entrevistes és al nou regidor d'Ara Reus, Dani Rubio, que ha accedit a ser regidor just en el moment que el seu partit, Ara Reus, signava un pacte amb CiU que ha permès ampliar el govern de la ciutat. Una altra nova regidora, Montserrat Flores, parla del seu carrer, el de l'escultor Modest Gené. 

Altres personatges de la revista són la barbera Glòria RIus, o els germans trigèmins cambrilencs que s'han fet populars a Youtube, Paula, Pablo i Miguel, que compten ja amb més de 50 mil seguidors.

Tot plegat, a més d'altrs temes i les seccions habituals de la revista, que surt al carrer aquest dimecres, 17 de febrer.