La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista

Lluís Pasqual, a la portada de la revista de gener

l'Hotel Gaudí, que fa 50 anys, i una radiografia de la vida política local són altres temes que tracta la revista

19/01/2016 | Per NW Revista de Reus

La portada de la revista del mes de gener

La portada de la revista del mes de gener

El director teatral Lluís Pasqual és el protagonista de la portada de la revista del mes de gener. Pasqual, entrevistat en aquest número, repassa la seva trajectòria, a la vegada que es mostra crític amb la política cultural que es fa a la ciutat. Pasqual diu, per exemple, que "mira que era difícil esborrar aquesta ciutat del mapa cultural del país, però ho han aconseguit".

El 50è aniverrsari de l'Hotel Gaudí és un altre dels reportatges del mes. S'explica la història de l'establiment, que es va construir a partir d'una societat en la que hi figurava com a accionista l'Ajuntament de Reus.

Com a tema central, la revista fa una radiografia de la situació política municipal, sis mesos després de la constitució del nou Ajuntament. El tema ocupa el reportatge principal, i també una nova secció, "L'oasi reusenc", que signa el periodista Enrique Canovaca. Una entrevista a la regidora de la CUP, Marta Llorens, completa el contingut polític de la revista.

Aquest mes, NW estrena algunes noves seccions, entre les quals, la titulada "Ofici i benefici" en la que cada mes, des d'aquest gener, parlarel d'algun ofici dels que corren el risc de perdre's. La secció l'estrena el fuster ebenista Pere Ferré. El raval de Jesús evocat per Maria Lluïsa Amorós, el col·lectiu d'instagramers de Reus i un reportatge sobre la programació de l'any als teatres de Reus completen, a més dels articles i les altres seccions habituals, el contingut de la revista, que a partir d'aquest dimecres es comença a distribuir entre els subscriptors i es posa a la venda a quioscos, llibreries i a la botiga virtual d'aquesta pàgina web.