La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Reus i l'acollida de refugiats, a la portada de la revista de Nadal

La campanya de Nadal i la biblioteca Pere Anguera, altres reportatges de la revista

15/12/2015 | Per NW Revista de Reus

Reus, pionersa en l'acollida i ajuda de refugiats bosnians durant la guerra dels Balcans, a principis dels anys noranta, es prepara ara per a l'arribada dels exiliats sirians. Aquest és el tema del reportatge central de la revista que, sota el títol "Terra de Refugi" recorda l'experiència d'aquells anys i parla amb alguns dels refugiats que continuen entre nosaltres, plenament integrats.

En altres espais de la revista, visitem la nova biblioteca Pere Anguera i analitzem la campanya de Nadal. La publicació de desembre, a més, entrevista l'artista Quim Packard, el president de l'Associació de Veïns la Pastoreta, Antoni Bardají; el president de l'Associació pessebrista de Reus, David Vallvè. la blogger Blanca Simó, i al portaveu del PSC a l'Ajuntament de Reus, Francesc Vallès, que creu que "a Reus ens cal reinventar la ciutat i decidir què volem ser".

Tot plegat, a més de les seccions habituals de la revista, que surt a la venda aquest dimecres, dia 16, el mateix dia en què estarà disponible a la botiga virtual de la revista.