La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revsta NW

Els reusencs de Franco, tema central de la revista de Novembre

L'activitat i la trajectòria de "Les Artistes Locals" centren un altre dels reportatges

17/11/2015 | Per NW Revista de Reus

Portada de la revista de Novembre

Portada de la revista de Novembre

Quan es compleixen 40 anys de la mort del general Francisco Franco, la Revista NW fa un repàs històric dels noms clau que el franquisme va tenir a la ciutat, un grup de persones que va apuntalar la Dictadura i va posar el seu granet de sorra per consolidar-la. Aquest és el tema central de la revista del mes de Novembre, que surt a la venda aquest dimecres, dia 18, just dos dies abans de l'aniversari de la mort del Dictador.

La protada de la revista està dedicada a Ester Baiget, directora comercial de Dow i que des de fa tres anys viu a Zurich.

La revista entrevista també el portaveu de Ciutadans, Juan Carlos Sánchez. A l'entrevista, Sánchez declara que "el 27S va quedar clar que Reus no és un municipi indepdentista". En aquest número, s'entrevista també el president de l'Associació Tarraco Fotografia, Carles Ardèvol, i el president de l'Associació de Veïns Horts d'en Simó, Josep M. Pascual.

A la secció de Cultura, el tema central és un reportatge que repassa la trajectòria i l'activitat de "Les Artistes Locals", que formen Alba ALuja, Irene Benavent i Georgina Llauradó. El grup ha aconseguit introduir esdeveniments teatrals a l'agenda cultural de la ciutat.

Tot plegat, a més de les seccions habituals, conforma el contingut de la revista, que surt a la venda i es comença a distribuir entre els subscriptors aquest dimecres, 18 de Novembre.

Us recordem que si voleu rebre la revista a casa, ja sigui en paper o la versió digital que rebreu per correu electrònic, us podeu subscriure, accedint a la botiga virtual d'aquesta pàgina web.