La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

El nou centre comercial 'La Fira', a la portada de la revista d'octubre

L'exitosa història de l'escuderia Folch Endurance és un altre dels temes de la revista d'aquest mes

20/10/2015 | Per NW Revista de Reus

L'obertura, el pròxim 6 de novembre, de "La Fira-Centre Comercial" és el tema del reportatge principal de la revista NW d'aquest mes d'octubre. La revista explica com serà el complex, en repassa la seva història recent, hi dedica l'article editorial del Director i també recull l'opinió del president de la Unió de Botiguers de Reus, Ernest Juncosa, que diu que el comerç tradicional afronta el repte del nou complex "amb una mà al davant i l'altra al darrere". La revista surt a la venda aquest dimecres, 21 d'octubre. El nou centre comercial suposa la incorporació més gran en matèria comercial de els últimes dècades al teixit urbà de la ciutat.

La revista explica altres coses, com la història de l'Escuderia Folch-Endurance, amb un palmarés impressionant en les competicions de resistència del motociclisme de velocitat i que ha estat durant molts anys a l'elit internacional. 

En matèria d'actualitat, NW entrevista aquest mes la regidora Montserrat Caelles, que s'estrena a l'Ajuntament governant les àrees de Cultura i també de Promoció de ciutat.

El tercer reportatge de la revista explica com els edificis de l'Institut Pere Mata han servit d'inspiració a molts escriptors, que l'han utilitzat d'escenari de les històries que expliquen les seves novel·les. El darrer ha estat Jordi Folck, que publica la novel·la Boig per tu.

Aquests temes, a més de les seccions habituals de la revista, els podreu gaudir a partir d'aquest dimecres, 21 d'octubre, data en què la revista es comenárà a distribuir als quioscos i entre els subscriptors. També a partir de dimecres a primera hora, la revista estarà disponible en la seva versió digital, que podeu adquirir a l'apartat "botiga" d'aquesta pàgina web