La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La Vitxeta regna a la portada de la revista de la Festa Major

L'escriptora Rosa Pagès entrevista la geganta en un número molt centrat en l'edició d'enguany de Sant Pere

16/06/2015 | Per NW Revista de Reus

Un fotomuntatge que té com a protagonista la Vitxeta, obra del fotògraf Carles Fargas, ocupa aquest mes de juny la portada de la revista NW, dedicada en bona part a la Festa Major de Sant Pere. L'escriptora Rosa Pagès publica una entrevista amb "la geganta més nostrada, senyora de Reus, amb bolso, vano i joies de cristall de Murano de debò", il·lustrada amb el treball de Fargas.

A la revista, a més, es repassa a fons la feina de l'artista Manel Llaurador, autor d'una àmplia col·lecció d'elements de seguici festiu que podem trobar arreu de Catalunya. Es repassen també els concerts de Sant Pere i es recorden els 10 anys del Lleó, un dels elements del seguici festiu més nous.

A banda de la Festa Major, la revista repassa també els resultats i les conseqüències de les eleccions municipals,  i inclou entrevistes a Angelina Pla, presidenta de l'Associació de Veïns del barri Niloga; Javi Vélez, cap e colla del Ball de Pastorets, i Álvaro Sanz, director del festival Inspira que es difón exclusivament per les xarxes socials. A més, el president d'Òmnium Cultural, Emili Argilaga parla del Carrer de Sant Llorenç, on va néixer. Tot plegat, a més de les seccions habituals de la revista.

La revista surt al carrer aquest dimecres, 17 de juny, data a partir de la qual es pot trobar a quioscos i llibreries.