La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Els alcaldables de Reus, a la portada de la revista NW del mes de maig

Les eleccions municipals centren una bona part del contingut de la publicació

19/05/2015 | Per NW Revista de Reus

La portada de la revista, amb el muntatge de Carles Fargas.

La portada de la revista, amb el muntatge de Carles Fargas.

Un muntatge fotogràfic ideat i produït per Carles Fargas ocupa la portada de la revista NW del mes de maig, que es publica a només cinc dies de la celebració de les eleccions municipals. Els comicis centren una bon apart del contingut de la revista, que, tot i així, aborda altres temes i inclou les seccions habituals. La publicació és als quioscos des d'aquest dimecres, dia 20. A més del muntatge fotogràfic, els candidats són presentats també amb il·lustracions elaborades pel dissenyador gràfic Jordi Romero, que enceten el cos central de la revista, en el que els candidats a l'alcaldia responen a la pregunta "Per què vull ser alcalde de Reus?".

Sobre les eleccions parlen també exregidors de l'Ajuntament de diferents formacions polítiques, que ofereixen el seu parer sobre què hi ha en joc a les eleccions de diumenge que ve. També aporten reflexions els dos exalcaldes dels ajuntaments democràtics que continuen vius, Josep Abelló i Lluís Miquel Pérez. Ambdós ofereixen, en un diàleg, la seva visió personal sobre què els ha suposat haver estat alcalde de la seva ciutat.

A banda de les eleccions, la revista es fa ressò de la publicació del llibre amb 2600 fotografies de la família Busquets, amb motiu del centenari de la firma Nuepce. La revista publica també entrevistes amb el reusenc expert en cultura asiàtica, Carles Prado Fonts, amb el fotògraf Nicolas Moulin, amb milers de seguidors a la xarxa social especialitzada en fotografia Flickr; amb el president de l'Associació de Veïns del Barri de Santa teresa, Agustí Aspa, i amb la presidenta de l'Associació Juvenil Irasshai- L'historiador i arxiver Ezequiel Gort, parla del Campanaret, el lloc és el Campanaret.

La revista surt als quioscos i es comença a distribuir entre els subscriptors a partir del matí del dimecres, 20 de maig.