La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Futbol

El futbol resuenc haurà de viure una darrera jornada d'infart i transistors

El Reus Deportiu perd davant el Lleida per 2 gols a 1

11/05/2015 | Per NW Revista de Reus

Un bon nombre d'aficionados es van dessalera air a Lleida per animar l'equip. (Foto: CF Reus Deportiu)

Un bon nombre d'aficionados es van dessalera air a Lleida per animar l'equip. (Foto: CF Reus Deportiu)

El CF Reus Deportiu no depèn d'ell mateix per assolir la classificació històrica per als play-off d'ascens

L'equip encararà la darrera jornada de la lliga regular de Segona B, si la convocatòria de vaga ho permet, depenent d'altres resultats per poder entrar als play-off d'ascens a Segona A. Els culpables són la derrota reusenca a Lleida per 2 a 1 i la victòria del Hèrcules davant el Saragossa B per 1 a 0.

La classificació arriba de la següent manera a la darrera jornada:

El Gimnàstic de Tarragona ja té assegurada la primera posició. Ara, el més interessant ho trobem a la lluita per la segona, tercera i quarta posició. Actualment, el segon lloc és per l'Huracan amb 62 punts; tercer és l'Hèrcules, amb els mateixos punts, mentre que el Lleida, el botxí d'hir del Reus, en té 61. Els reusencs són cinquens amb 60 punts. D'aquesta manera, els jugadors dirigits per Natxo González podrien acabar des de segons fins a quedar fora dels play-off.

La darrera jornada es jugarà el proper diumenge en horari unificat, a les cinc de la tarda, amb els següents partits dels equips implicats:

CF Reus Deportiu-Olot

Cornellà-Lleida Esportiu

Mallorca B-Hèrcules

Huracán C.F.-Badalona

A priori, els equips que juguen a casa, Reus i Huracán, semblen sortir amb una mica més d'avantatge, ja que a més del factor del públic, els seus rivals (Olot i Badalona) no es juguen res. El Lleida visita el Cornellà que de no guanyar, es podria veure abocat al play-off de descens o fins i tot, el descens directe. El Mallorca B, rival del Hèrcules, també es troba en perill, ja que si no guanya, dependria dels resultats del Cornellà i Eldenc per aconseguir la permanència a la darrera jornada.

Val a dir que malgrat la complexitat de l'última jornada, hi ha optimisme al si del club. L'entrenador, Natxo González, va mostrar-se convençut que l'equip assolirà la desitjada classificació.