La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Radiografia del Reus cultural, al número d'abril de la Revista NW

Agents de la vida cultural analitzen la cultura de la ciutat a setmanes de les eleccions municipals

14/04/2015 | Per NW Revista de Reus

Portada de la revista d'abril

Portada de la revista d'abril

Reus continua sent una referència cultural del sud del país després de quatre anys de mandat de l'actual ajuntament? Aquesta és una de les preguntes que persones vinculades al món de la cultura responen al reportatge central de l'edició del mes d'abril de la revista, que a partir d'aquest dimecres es comença a repartir entre els subscriptors i es pot trobar als quioscos. El Reus cultural tanca la sèrie de reportatges publicats a les edicions dels últims mesos, que han analitzat l'urbanisme, l'economia i la situació social de la ciutat, amb la voluntat d'aportar elements de debat de cara a les eleccions municipals del 24 de maig.

A més d'aquesta radiografia cultural, Sant Jordi centra també una part del contingut de la revista. Sis autors reusencs que presenten llibre aquest Sant Jordi expliquen per què escriuen. I, en matèria cultural, la revista fa també una anàlisi de la temporada just començada dels Xiquets de Reus, en la que hi ha plantejats reptes que la poden convertir en la millor de la seva història.

LL'entrevista del mes la fem a Josep Miquel Bas, nedador i socorrista del Ploms que es preparar per al campionat europeu de l'especialitat que a l'estiu se celebra a Gal·les. Entrevistem també Josep Barberà, president de l'Associació de Veïns Reus-Sud Misericòrdia; el president de l'Associació Bikecamp, Julio Pardom i Txaber Allué, que triomfa al Youtube com a "El cocinero Fiel". Tot plegat, a més de les firmes i seccions habituals de la revista.

La podeu adquirir als quioscos i llibreries, i també a la botiga virtual d'aquesta pàgina web.