La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La joiera Rosa Nogués, portada de la Revista NW del mes de març

Les entitats del tercer sector analitzen la situació de la pobresa a la ciutat

17/03/2015 | Per NW Revista de Reus

Portada de la revista de Març de 2015

Portada de la revista de Març de 2015

La revista NW del mes de març té a la seva portada la imatge de la joiera Rosa Nogués, que, després d'haver rebut diversos reconeixements, té a punt la seva quarta col·lecció, que la consolida com una jove creadora amb molt de talent de peces úniques. La revista continua amb la sèrie  de reportatges que serveixen per radiografiar l'estat de la ciutat a poques setmanes de les eleccions municipal. En aquesta ocasió, les entitats del tercer sector expliquen la seva activitat i analitzen la situació de la pobresa a la ciutat.

A banda d'aquests dos temes centrals, la revista recorda la figura del folklorista Cels Gomis, en commemorar-se el 150è a niversari de la seva mort, i explica l'exposició d'imatges de la transició política espanyola, instal·lada al Museu de Reus. L'edició de març entrevista també el president de l'Associació de Veïns del Barri Juroca, Manuel Villalba; el president de l'Associació de Cibervoluntaris de Catalunya, que té la seva seu a Reus, Francesc Guillemat, i, a la secció gent i xarxes, a Cristina Gros, usuària destacada de Linkedin. 

La Setmana santa centra la conversa que mantenen per a la revista el Prior de Sant Pere, Creu Sáiz, i el president de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa, Joan Ramon Mestre. L'empresa del mes és Electricitat Escardó, especialitzada en instal·lacions per al sector industrial.

La revista es comença a distribuir aquest dimecres, el mateix dia en què ja es podrà adquirir a quioscos i llibreries.