La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Eleccions Municipals

Juan Carlos Sánchez és l'alcaldable de Ciutadans per a les municipals

El candidat defensa "una administració local més transparent que prioritzi les polítiques socials i econòmiques"

17/03/2015 | Per NW Revista de Reus

Juan Carlos Sánchez

Juan Carlos Sánchez

Ciutadans ja té oficialment candidat a l'alcaldia de la ciutat. Es tracta de Juan Carlos Sánchez, actual portaveu de política municipal de la formació política a la ciutat. No resulta cap sorpresa, doncs, la decisió que ha pres la formació política. Tot i ser força desconegut en l'àmbit de la política local de Reus, Sánchez és un "veterà" de Ciutadans. Va entrar a la formació política en el moment de la seva fundació, el 2006. Va ser Coordinador del partit a la província i va ser Conseller General del partit entre els anys 2007 i 2010.

Sánchez es presenta a Reus convençut que "Ciutadans és una garantia de canvi i de compromís amb la ciutat". Pel que fa a objectius, afirma que Ciutadans "treballarà per una administració local més transparent que impulsi la creació d'ocupació i garanteixi una qualitat de vida digna per a tots els ciutadans".

Val a dir que Ciutadans pot passar a ser un actor de la vida política important, si es confirma el que diuen les enquestes, que atorguen al partit representació assegurada a l'Ajuntmament de Reus a les eleccions del 23 de maig. Ho havien intentat a les dues anteriors eleccions municipals, amb la candidata Pepa Labrador.