La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La revista de febrer analtza l'economia de la ciutat a tres mesos de les eleccions municipals

La portada presenta Daniel Pàmies, jove reusenc que treballa al Banc Central Europeu

17/02/2015 | Per NW Revista de Reus

Portada de la revista del mes de febrer

Portada de la revista del mes de febrer

L'economia de Reus s'ha vist els últims anys afectada per una dura crisi econòmica. Diversos agents econòmics i observadors del teixit empresarial de la ciutat analitzen la situació en el reportatge central de la revista, un exercici fet amb tota la intenció, davant la imminència de les eleccions municipals. S'hi recull també l'opinió del regidor responsable de promoció econòmica i ocupació, Marc Arza.

L'economia plana també sobre l'entrevista principal d'aquest número. La protagonitza el jove reusenc Daniel Pàmies. que treballa al Banc Central Europeu com a responsable de les cppies de seguretat i del sistema d'emmagatzematge de dades de la instutició que de fa molts mesos és el centre d'atenció del món econòmic. 

La revista es fixa també en altres temes, com el 40è aniversri de la desaparició del Carrilet de Salou, el valuós fons d'art que té el Centre de Lectura. Sobre art tracta també la conversa epistolar que mantenen aquest mes la directora del Museu, Anna Figueras, i la galerista Pepa Quinteiro, que debaten com hauria de ser un museu local del segle XXI.

Altres personatges que entrevistem són DIego García, president de l'Associació de Veïns Mare Molas i Francisco del Río, President de la Fundació Margarita Bocio, a més de Laia Arriols, una de les reusenques que triomfen gràcies a les xarxes socials. Tot això, a més de les eccions habituals. La revista surt al carrer aquest dimecres, dia 18.