La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Eleccions Municipals

Noemí Llauradó, elegida candidata a l'alcaldia per ERC pels militants del partit

Llauradó obté el 87,8 per cent dels vots de l'assemblea local del partit

22/01/2015 | Per NW Revista de Reus

Imatge de l'assemblea del partit en el moment de la intervenció de Noemí Llauradó (Foto: Cedida per ERC)

Imatge de l'assemblea del partit en el moment de la intervenció de Noemí Llauradó (Foto: Cedida per ERC)

Noemí Llauradó ha obtingut aquesta passada nit el suport necessari de l'assemblea de militants d'ERC a Reus per ser la candidata a l'alcaldia de la ciutat per ERC. L'assemblea ha donat com a resultat el 87,8 per cent dels vots favorable a la candidata, que comptava ja amb el suport de l'executiva local del partit. D'aquesta manera, es tanca l'episodi d'elecció de cap de llista després que la mateixa assemblea revoqués el candidat que havia guanyat les anteriors primàries internes, Àlfred Pitarch, i que ahir no va assistir a l'assemblea.

Tot i el suport de l'executiva, la candidata havia presentat més avals dels necessaris segons la normativa interna del partit. En el seu discurs ha remarcat la potència de l'equip amb el que es presenta, del que ha dit que està format per gent "que tenen les habilitats, les experiències i les capacitats adients per fer realitat el projecte d'ERC per Reus: una ciutat de progrés i de felicitat, per a les persones i amb les persones". També ha deixat clar que aquest equip està obert a noves incorporacions de militants o d'independents que puguin contribuir al projecte col·lectiu.

Noemí Llauradó té 36 anys, està casada i és mare de dues filles. Advocada de formació, és funcionària del cos superior de la Generatat i treballa al Dwepartament de Benestar i Família de tarragona, d'on és la cap de la Secció de Secretaria dels Serveis Territorials. Forma part del col·lectiu del Bou de Reus i milita a ERC des del 2005. Ara és la secretària de Finances de la Secció Local de Reus de la formació política.

Notícies relacionades
POLíTICA | Eleccions Municipals
ERC revoca el candidat a l'alcaldia, Àlfred Pitarch

30/12/2014 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

L'assembla de militants d'ERC a Reus va fer costat ahir a l'executiva local del partit i va decidir revocar el candidat a l'alcaldia, Àlfred Pitarch, que havia estat elegit en un procés de primàries fa un any. La decisió, sense precedents en la política local, implica que el partit ha d'encetar un nou procés de primàries per triar candidat.

POLíTICA | Eleccions Municipals
Les esquerres intenten arribar a un acord per a una candidatura per a les municipals

18/01/2015 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

El col·lectiu Procés Constituent ha publicat un manifest que fa una crida "per a la l'acció conjunta i la confluència de la ciutadania i associacions per un canvi de política a la nostra ciutat". Entre els signants -un centenar de persones- hi ha una bona colla de militants d'Iniciativa per Catalunya. No hi ha res lligat pel que fa a acords amb altres candidatures, que d'entrada es veu difícil.