La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Partits Polítics

Gerard Bargalló és la cara visible de 'Podemos' a Reus

La formació elegeix la seva direcció local, amb una votació en la que hi participen 163 persones

04/01/2015 | Per NW Revista de Reus

Geard Bargalló, en la imatge que mostra ell mateix al seu perfil públic de Facebook.

Geard Bargalló, en la imatge que mostra ell mateix al seu perfil públic de Facebook.

El tècnic en informàtica de gestió free-lance, Gerard Bargalló, de 37 anys, és el nou Secretari General de Podemos a Reus. El partit políotic ja té estructura orgànica a la ciutat, després de les eleccions primàries celebrades dies enrere per elegir el seu Consell Ciutadà, el que en els partits tradicionals seria l'equivalent a la comissió executiva local. En el procés de primàries van participar-hi 163 persones, de les quals, un 90,9 per cent van donar suport a Bargalló, que va haver de competir amb la candidatura qu eencapçalava Javier Mattos. Per votar, calia inscriure's a la pàgina web de la formació.

Amb Bargalló, formen l'executiva noms del tot nous en l'àmbnit polític local, com Roberto Jabalera, Nieves Gómez, Santiago Delgado, Estefanía Troya, MArtín Rodriguez, Rafael Jiménez, Pilar Flamenco, Joaquón Catalán i Yolanda Pellejero. A aquests cal afegir-hi l'activista Carlos Iaquinandi, molt conegut per la seva activitat al front del Centre Llatinoamericà de Reus.

Durant la campanya electoral d'aquests comicis interns, els dos candidats havien expressat la intenció de ser presents a les eleccions municipals de Reus. En les pròximes setmanes s'haurà de confirmar aquesta opció, i en cas que es presentin, en quines condicions, perquè no ho podran fer a través de la marca "Podemos" per decisió de la mateixa formació política.