La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

El blaugrana Sergi Roberto, a la portada de Nadal de la Revista NW

La revista de desembre es comença a repartir aquest dimecres

16/12/2014 | Per NW Revista de Reus

El jugador del FC Barcelona Sergi Roberto és el protagonista de la portada de la Revista NW del mes de Desembre. El jove reusenc explica a l'entrevista els seus orígens futbolístics a la UE Santes Creus i la seva trajectòria futbolística, lligada al Barça, i al costat de jugadors de prestigi mundial És la portada amb la que la revista vol celebrar el Nadal amb els seus lectors.

El número de desembre, a més, fa un exercici de prospectiva sobre els esdeveniments que presidiriran l'actualitat de la ciutat durant el 2015, que presidida per la convocatòria d'eleccions municipals, previstes de celebrar a finals del mes de maig. El fons Prunera de fotografia que el Centre de la Imatge ha catalogat i que es considera d'un gran valor documental és un altre dels temes que la revista tracta a fons, al costat de l'anàlisi del paper que Reus està previst que jugui en els Jocs del Mediterrani que acollirà la ciutat de Tarragona l'any 2017.

La revista, a més. entrevista al president de l'Associació de Veïns del barri del Carme, Pere Corrales, a la presidenta de Mareus, el grup de suport a la maternitat consicent, Mar Torres, i presenta el lloc preferit de l'artista Jordi Abelló. Un perfil del periodista Josep Maria Martí, recent guardonat amb el Premi Ondas per la seva trajectòria professional, i un record a la figura del president del Bravium, Jaume Amenós, mort dies enrere, són, entre d'altres, algunes de les qüestions que es tracten a la revista del mes de desembre.

La publicació es comença a distribuir als quioscos i entre els subscriptors a partir del dimecres, 17 de desembre.