La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Surt al carrer el número de novembre de la revista NW

L'Oli, el 9N i la renovació del Gaudí Centre són alguns dels reportatges que es presenten

18/11/2014 | Per NW Revista de Reus

Portada de la revista de mes de Novembre.

Portada de la revista de mes de Novembre.

Un reportage per explicar el sector de l'oli a la ciutat, la renovació en curs del Gaudí Centre, un repàs al 9N de Reus i les seves conseqüències amb el trencament del pacte de govern de Reus, i una visió del patrimoni local en matèria de romanços són alguns dels reportatges que inclou el número de Novembre de la Revista NW.

A la portada, presentem un reusenc especialista en seguretat alimentària i que és el vicerector de recerca de la Universitat de Burgos, Jordi Rovira.

La revista entrevista també el president de l'Associació de Veïns Monestir, Sergi Berbel, i al president del Club d'Aeromodelisma Ciutat de Reus, Amat Betran Vallverdú. el perfil del mes està dedicat a Lluís Gibert, la cara més visible de la plataforma "de nou Reus".

El recordatori de la remodelació de les obres del Mercat Central i les rutes a peu fins a la Creu de Santa Marina, a Pratdip, i una ruta ciclista fins a la Boca de la Mina formen part també del contingut de la revista.

El número 32 de la Revista NW es comença a distribuir aquest dimecres pels quioscos i als subscriptors a domicili. També està disponible des d'aquest dimecres al quiosc virtual d'aquesta pàgina web.