La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

El projecte del CF Reus Deportiu, tema principal de la revista d'octubre

La jove directora de fotografia Neus Ollé ocupa la portada de la revista

14/10/2014 | Per NW Revista de Reus

L'edició del mes d'octubre de la revista NW, que aquest dimecres es comença a distribuir entre els subscriptors i als quioscos, dedica el seu reportatge central al projecte de fer gran el CF Reus Deportiu, liderat per l'exdirector general del FC Barcelona i de TV3, Joan Oliver. Els antecedents i les intencions dels nous responsables del club centren el reportatge de la revista.

Entre altres temes, el número 31 de la revista es fixa també en el nou Museu del Vermut de Reus i en la relació del poeta Joan Vinyoli amb la ciutat. A més, la publicació entrevista la jove directora de fotografia reusenca Neus Ollé que, malgrat la seva joventut, té ja una remarcable carrera professional, a cavall entre Barcelona i Londres. Una entrevista amb la presidenta de l'Associació de Veïns del Barri Gaudí, Maria del Mar Escoda, i una altra amb el president de l'Associació Amics dels rellotges de Reus, Manuel Olmos són altres continguts del mes. Olmos, per cert, anuncia que per Sant Pere podrà ja funcionar el carrilló de la Prioral de Sant Pere. A més de les seccions habituals, es parla també de l'empresa Tecnoespai, especialitzada en aplicacions per al consum de les impressores 3D.

La revista d'octubre surt a la venda aquest dimecres, el mateix dia en què s'inicia el repartiment a domicili entre els subscriptors.