La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Prim i Reus, tema central de la revista del mes de setembre

La revista dedica el número 30 a la figura del fill il·lustre de la ciutat

16/09/2014 | Per NW Revista de Reus

Portada del número 30

Portada del número 30

La commemoració de l'Any Prim encara la seva recta final, i la revista NW ha volgut fer la seva aportació, dedicant un número a la figura del reusenc il·lustre. "Reus i Prim" és el titular de la portada. A dins, diversos reportatges ens acosten a la relació que Prim tenia amb la ciutat: Un extens article de Marc Ferran analitza la relació d'amor i odi que la ciutat va tenir amb el general; s'explica el llarg procés de gestació de l'estàtua del general que hi ha a la plaça que porta el seu nom, i que va durar 21 anys; es presenta i perfil de Macià Vila, el millor amic que Prim tenia a Reus; es repassen els objectes relacionats amb Prim que hi ha al Museu de Reus i s'explica com es va commemorar el centenari del naixement del general, fa un segle.

A banda de Prim, la revista aporta altres continguts, a més dels articles de les firmes habituals. Així, per exemple, s'ofereix una entrevista a l'informàtic Lluís Andreu Pardo, que treballa a Alemanya en el disseny de videojocs, s'analitza la programació dels teatres de la ciutat o es pot conèixer l'empresa Astel, entre d'altres.

La revista surt a la venda als quioscos i llibreries aquest dimecres, el mateix dia en què es comença a distribuir entre els subscriptors. La versió digital està disponible també a partir de les 8 del matí del dimecres, dia 17.