La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | 9-N

Convocat un acte al Fortuny per donar suport al "Sí-Sí" a la consulta del 9-N

Lluís Llach, Muriel Casals i Carme Forcadell, entre d'altres, participaran a l'acte presentat per l'actor David Bagés

20/08/2014 | Per NW Revista de Reus

L'assaig de la "V" celebrat al juliol a Reus. (Foto: cedida)

L'assaig de la "V" celebrat al juliol a Reus. (Foto: cedida)

Després de l'assaig de la "V" que setmanes enrere es va fer al Mercadal, Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional catalana preparen un altre acte cívic, que tindrà per escenari el Teatre Fortuny. Serà el dijous, 4 de Setembre, a les 8 del vespre, just una seetmana abans de la celebració de la Diada Nacional.

L'acte comptarà amb la participació dels cantants Lluís Llach i Pep Sala, de l'economista Modest Guinjoan, de la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, de la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, del president de l'Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Vila d'Abadal, i de Laura Borràs i Claudia Dasca. Tots ells seran presentats per l'actor reusenc David Bagés.

A la convocatòria de l'acte, es convida als assistents a "escoltar les raons del Sí+Sí per quan anem a votar el 9 de novembre" a partir de la premissa que "ningú ha de decidir per nosaltres".

Mentre, la reserva de places als 40 autobusos reservats per aquestes entitats va a bon ritme. A data d'avui, ja estan plens 34 autobusos només amb persones de Reus que volen participar a la mobilització de la "V" a Barcelona el dia 11.

Per a l'acte del Fortuny no es distribuiran entrades. Les portes del recinte s'obriran mitja hora abans i es podrà entrar per ordre d'arribada.