La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Fira de reus

Expro/Reus ja té contractat el total d'espai destinat a automoció

Expro/Reus exposarà vehicles de 28 marques, que ocuparan un espai que ha quedat determinat per sorteig.

18/08/2014 | Per NW Revista de Reus

Detall de la presència de l'automoció a la Fira Expro/Reus. Era l'any 2012. (Foto: Arxiu)

Detall de la presència de l'automoció a la Fira Expro/Reus. Era l'any 2012. (Foto: Arxiu)

Les principals marques de vehicle que tenen representació al Camp de Tarragona seran presents a l'edició d'enguany de l'Expro/Reus, segons que ha anunciat en un comunicat oficial Fira de Reus. Tot indica, doncs, que s'ha trencat la dinàmica de conflicte que havia existit a les últimes edicions de la Fira i que s'ha pogut segellar un acord.

La presència de les marques ha fet que a hores d'ara ja es doni per complet l'espai habilitat per al sector de l'automoció, que ocupa 6.000 metres quadrats a l'exterior de l'edifici Tecnoparc.

Les marques que seran presents a l'Expro/Reus, que enguany se celebrarà del 8 al 12 d'octubre, són: Alfa Romeo, BMW, Citroën, FIAT, Ford, Hyundai, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Range Rover, SEAT, Skoda, SsangYong, Suzuki, Tata, Toyota, Volskwagen i Volvo. Tot i l'èxit, és de remarcar alguna absència significativa, com la popular Renault. En tot cas, l'espai que ocuparà cadascuna ha vingut determinat per un sorteig. Algunes marques han anunciat la presentació de nous models durant els dies de fira.

Des de la fira se celebra l'èxit de la presència de marques. El President del Comitè Executiu de la Fira, Isaac Sanromà, ha remarcat “la importancia del sector de l’automoció dins l’amplia oferta de l’exproReus i l’atractiu que suposa per al visitant incrementar la varietat de marques de les diferents gammes existents al mercat”. Per la seva banda, la responsable política de la fira, la popular Alícia Alegret, creu que “la millora de les perspectives econòmiques i les possilitats de negoci que es generen a l’Expro/Reus han estat elements clau per tal de recuperar la confiança d’alguns concessionaris que havien ajornat la presència a la fira durant els darrers anys”.