La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Número de juliol: Reus i la independència

La revista analitza el moviment independentista a la ciutat

15/07/2014 | Per NW Revista de Reus

La portada del mes de juliol.

La portada del mes de juliol.

"Reus i la independència" és el títol de portada de la revista NW del mes de juliol, que es comença a distribuir aquest dimecres, 16 de juliol. El títol respòn al reportatge central de la revista, que intenta analitzar el creixement i la potència del moviment sobiranista a la ciutat, i en el que més de 80 reusencs responen a una enquesta en la que els hem demanat la seva posició en relació a la consulta del 9-N. Justament, el perfil del mes està dedicat a la presidenta del Pacte Nacional pel Dret a Decidir a Reus, la pedagoga Àngels Ollé.

A banda del reportatge central, la revista presenta un segon reportatge sobre el ressò i les conseqüències que va tenir a la ciutat la I Guerra Mundial, de la que aquests dies se'n commemora el centenari del seu inici, al 1914. El reportatge històric està força centrat en la figura del mecenes Evarist Fàbregas.

L'entrevista central del mes la fem a la reusenca Rosa Olucha, realitzadora televisiva que treballa a "El Terrat" i que ha dirigit un dels èxits televisius de la temporada, "Alaska y Mario". Un reportatge sobre el grup musical revelació "Súper gegant", amb majoria de membres reusencs, completa els principals treballs de la revista del mes que, a més, conté les seccions habituals.

La revista es comença a distribuir aquest dimecres, dia 16, als quioscos i llibreries de la ciutat, i entre els subscriptors, que la reben al seu domicili. També està disponible des de primera hora del mateix dia, a la botiga virtual d'aquesta pàgina web.