La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

El Gegant Negre, portada del número de Festa Major de la Revista NW

La revista, disponible a partir del 18 de juny als quioscos i llibreries

17/06/2014 | Per NW Revista de Reus

La portada del mes de juny

La portada del mes de juny

El Gegant negre ballant amb la seva parella a cal Navàs, o comprant al Mercat... El gegant cobra vida amb les fotografies de Carles Fargas i és el gran protagonista de la portada del número de Festa Major de la Revbista NW, que està disponible als quioscos a partir d'aquest dimecres, 18 de juny. A les pàgines interiors, el gegant negre és "entrevistat" per l'escriptor reusenc Andreu Sotorra, en la que es repassa la seva vida, l'actualitat de la ciutat i del món i el paper del gegant a la Festa Major, entre altres temes.

D'aquesta manera, la revista NW manté la tradició iniciada fa dos anys de donar vida als gegants com a aportació de la publicació a la Festa Major. El primer any va ser el gegant Indi, i l'any passat, la Mora. La tria d'enguany ha vingut determinada per la celebració que es fa enguany dels 25 anys de la creació dels actuals gegants negres, obra de l'escultor Ramon Ferran.

L'exemplar de juny té altres continguts relacionats amb la Festa Major: Enric Tricaz fa un perfil del pregoner de la festa, Jaume Amenós. Es repassa la tradició de la Tronada en altres poblacions catalanes i es presenta també un reportatge sobre les antigues revetlles de Sant Pere que organitzaven el Reus Deportiu i el CN Reus Ploms. entrevistes a Eva M. MAteu, presidenta de l'Associació de Veïns Horts de Miró, a Antoni Veciana, presient de l'Associació Cultural i Cívica El Bou de Reus, o un reportatge de la patronal Foment a les pàgines d'economia són altres continguts de la revista aquest mes, que també conté les seccions d'opinió habituals.