La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Tecnparc

Ajuntament, URV i Cambra de Comerç pacten impulsar el Tecnoparc

L'acord parla d'afavorir la cooperación público-privada

22/05/2014 | Per NW Revista de Reus

Els signants de l'acord, a les instal·lacions de Redessa.

Els signants de l'acord, a les instal·lacions de Redessa.

El mateix esperit que va fer que es creés el Tecnoparc, però sota una forma diferent. Si la gestió del Tecnoparc estava des d'un principi sota la responsabilitat de l'empresa mixta Tecnoparc, SL, que comptava amb la participacio d'altres agents, com la Cambra de Comerç de Reus, però la situacio econòmica de l'empresa va fer que la societat passés a ser estrictament municipal el juny de 2012. Ara, un acord d'intencions a tres bandes entre l'Ajuntament, la Cambra de Comerç i la Universitat Rovira i Virgili pretén buscar fórmules que serveixin per impulsar el Tecnoparc.

L'acord en qüestio implica la cracio d'un nou ens que, sota el nom de "Mesa per a l’Impuls del Tecnoparc de Reus, Parc Tecnològic de la Catalunya Sud" treballarà per estudiar con afrontar el futur del Tecnoparc i impulsr-ne estratègies de creixement afavorint la cooperació público-privada, el seguiment d'oportunitats, entre d'altres.

Es dóna la circumstància que, per part de la URV han assistit a l'acte tant el Rector en funcions, Francesc Xavier Grau, com el nou Rector, Josep-Anton Ferré, el que que pot consdierar-se el seu primer acte oficual a Reus.