La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La revista de maig, a partir del dimecres, 21, als quioscos

NW analitza a un any vista les eleccions municipals de maig de 2015

20/05/2014 | Per NW Revista de Reus

Portada de la revista de maig.

Portada de la revista de maig.

El número de maig de la Revista NW es comença a distribuir aquest dimecres, dia 21, tant a quioscos i llibreries, com entre els subscriptors que la reben a domicili. La revista analitza aquest mes com afronten els partits polítics la designació de candidats per a les eleccions municipals del mes de maig de l'any que ve i presenta reportatges sobre l'evolució del Trapezi i sobre els roseristes participants a l'Exposició Nacional de Roses del Centre de Lectura, entre altres temes. Justament, la mostra de les roses ocupa la imatge de portada de la revista, que arriba al seu número 27.

La revista, a més, entrevista el jove reusenc Bernat Ollé, instal·lat a Boston des de fa onze anys i que treballa en el desenvolupament de medicaments que modulen el microbioma humà enuna empresa spin-off sorgida del prestigiós Institut Tecnològic de Massachussets.

A la revista, a més, Xavier Graset traça un perfil de Ramon Gomis, entrevistem el president de la Creu Roja de Reus, Josep Miquel Segura, i la presidenta de l'Associació de Veïns de la Puríssima Concepció, Cori March. Tot plegat, acompanyat d'altres temes i de les seccions i firmes habituals de la revista.

En la seva versió digital, aquest número 27 de laRevista NW estarà disponible a la botiga virtual d'aquesta pàgina web, a partir de primera hora del matí del mateix dimecres.