La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | FIRA DEL CIRC DE CATALUNYA TRAPEZI

Trapezi torna a omplir de circ i acrobàcies els carrers i els teatres de Reus

36 companyies participen a la fira que acabarà demà

10/05/2014 | Per NW Revista de Reus

L'espectacle Walkman es pot veure a la plaça del Teatre.

L'espectacle Walkman es pot veure a la plaça del Teatre.

El circ torna a omplir els carrers i els teatres de Reus durant quatre dies i fins demà. 36 companyies de tot el món, encara que aquesta vegada majoritàriament catalanes, faran més de vuitanta representacions fins aquest diumenge. El bon temps afavoreix la presència del públic als muntatges que es poden veure al carrer i de franc. Un dels espectacles que continua atraïent el major nombre de públic és el Cabaret de mitjanit que enguany es fa al parc de Sant Jordi a diferència de les edicions anteriors que es duïa a terme a la Palma. Carola Aramburu, Amanda Righetti, Juana Beltran i el Duo Laos es van endur una forta ovació dels assistents al Cabaret de divendres a la nit. Especialment, el Duo Laos amb el seu número d’acrobàcia de mà a mà que combina força, flexibilitat i precisió.

Això a la nit, però, els muntatges que s’han fet fins ara durant el dia també han atret l’interès de centenars de persones. Aquests dissabte els qui s’han acostat fins a la plaça del Teatre s’han pogut fer un tip de riure amb l’espectacle Walkman, de la companyia vasca Ganso&Cia. La participació del públic en aquest muntatge, ple de situacions còmiques, és constant per la qual cosa està assegurat passar una bona estona.

 

Us podeu baixar el programa del Trapezi, aquí.

Notícies relacionades
CULTURA | Trapezi 2014
El Trapezi conceptual i dels retards

10/05/2014 | Per Natàlia Borbonès | comentaris comenta

"La cronista local confessa que no en sap gens, de circ, i que, per tant, no cal que s'escarrassi en bastir uns escrits farcits de terminologia del ram per fer veure que sap de què parla. S'ha acabat fingir. S'ha acabat fer veure que ets qui no ets, Borbonès, que ja no ets cap criatura. La modesta periodista de poble s'ha tret la disfressa d'experta de pega i s'ha quedat amb el vestit de simple i senzilla espectadora."