La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Gastronomia

Salou posa en marxa des de dijous una nova edició del Gastrotour

La ruta de tapes de Salou té 73 establiments adherits i s'allargarà fins el dia 1 de juny

06/05/2014 | Per NW Revista de Reus

D'esquerra a dreta, Manel Grau, representant de San Miguel; la regidora de Promoció de Ciutat, Reyes Pino; l'alcalde, Pere Granados; i el president de  l'Associació de Comerciants, Julio Vilaplana. (Foto: Cedida)

D'esquerra a dreta, Manel Grau, representant de San Miguel; la regidora de Promoció de Ciutat, Reyes Pino; l'alcalde, Pere Granados; i el president de l'Associació de Comerciants, Julio Vilaplana. (Foto: Cedida)

Salou posa en marxa aquest dijous, dia 8, la seva particular ruta de tapes, Gastrotour, que arriba a la seva tercera edició. En aquesta ocasió, s'han establert dos circuits: un serà pels establimenets del nucli antic i el centre, i l'altre per la franja de costa, amb la voluntat de fomentar que la ruta es faci a peu i, així, poder gaudir dels diferents ambients que té Salou. En total, s'han adherit a la iniciativa, que es durà a terme entre el 8 de maig i l'1 de juny, un total de 73 establiments .

La iniciativa l'organitza la regidoria de Promoció de ciutat. La seva regidora, Reyes Pino, diu que “el mes de maig, coincidint amb la primavera, entenem que són unes dates òptimes per sortir en família a passejat i a tastar les degustacions de gran qualitat que s’han preparat per aquesta ocasió”. El caràcter familiar de la proposta que fa Salou el referma el fet que existeix una ruta, la "Baby Tour", en la que els establiments han preparat tapes pensades per a la canalla. Aquesta és, justament, una de les parts de la proposta que més ha crescut en relació a les anteriors edicions. Un dels establiments, fins i tot, ofereix una tapa per a gossos. Una altra característica de la iniciativa és el suport que té dels botiguers de la població, que han creat una promoció que premia les compres amb “degustacions del Gastrotour”.

Aquest programa gastronòmic esta impulsat des de l’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Promoció de Ciutat, comptant amb la col·laboració de l’Associació Hotelera de Salou-Cambrils-La Pineda, el patrocini de Cerveses San Miguel i l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Salou, que han creant una promoció especial que premia les compres amb “degustacions del Gastrotour”, per la qual ha creat un simpàtic sistema utilitzant fitxes que podran bescanviar-se en els establiments adherits. El president de l’Associació, Juli Vilaplana, ha destacat que “enguany hem volgut aprofitar aquesta sinèrgia junt amb el comerç per dinamitzar els establiments adherits. Estem ben segurs que aquesta iniciativa serà un èxit”.