La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | TURISME A REUS

Unes 3.500 persones han visitat els elements turístics més destacats de Reus aquesta Setmana Santa

L'Agència de Promoció de Ciutat assegura que ha augmentat el nombre de visitants

02/05/2014 | Per NW Revista de Reus

Les visites al Gaudí centre han augmentat un 15% aquesta Setmana Santa.

Les visites al Gaudí centre han augmentat un 15% aquesta Setmana Santa.

Prop de 3.500 persones han visitat aquesta Setmana Santa els principals punts d’interès turístic de Reus, segons ha fet saber l’Agència de Promoció de Ciutat, “Reus Promoció”.  Alícia Alegret, regidora de Promoció de Ciutat, ha afirmat que “les dades confirmen l’increment de visitants a Reus durant les vacances de Setmana Santa i la capacitat d’atracció del Gaudí Centre i del patrimoni Modernista de la ciutat. A banda del turisme estranger, les dades d'aquesta Setmana Santa confirmen l'interès que també desperta en el turista de la resta d'Espanya la nostra ciutat, el modernisme, el shopping i la cultura. Més visitants a la ciutat comporta més activitat econòmica, especialment per al sector del comerç i de la restauració”.

En total, de 3.467 persones han visitat l’Oficina de Turisme, el Gaudí Centre, el pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata i la Casa Navàs. En el cas de l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre, aquesta ha atès un 40% més de consultes aquesta Setmana Santa respecte ara fa un any. L’augment s’atribueix, sobretot, a l’increment dels turistes procedents d’altres punts de l’Estat espanyol (com ara, Madrid, València i País Basc) i de França.

En aquestes minivacances de Setmana Santa, el Gaudí centre ha incrementat en un 15% el nombre de visitants mentre que l’Institut Pere Mata ha experimentat el creixement més important, que ha estat del 76%. Per la seva banda, la Casa Navàs va omplir tots els grups de visites que es van organitzar.