La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Surt al carrer el número de Sant Jordi de la Revista NW

Quatre biblioteques privades de reusencs i les motivacions de cinc autors a l'hora d'escriure centren el contingut de la Revista.

15/04/2014 | Per NW Revista de Reus

Poratada de la revista, que mostra un detall de la biblioteca de Ramon Amigó (Foto: Carles Fargas)

Poratada de la revista, que mostra un detall de la biblioteca de Ramon Amigó (Foto: Carles Fargas)

El número especial de Sant Jordi de la Revista NW surt a la venda aquest dimecres, dia 16, el mateix dia en què es començarà a distribuir a domicili a tots els subscriptors. La revista mostra un reportatge fet després d'haver visitat quatre biblioteques privades de la ciutat, i pregunta a cinc autors i autores locals per què escriuen. La moda dels horts de lloguer i una entrevista a l'atleta Irache Quintanal, que es retira de la competició, formen part també del contingut de la revista, que aquest mes arriba al número 26.

La portada és una imatge de la biblioteca de Ramon Amigó, obra de Carles Fargas.

L'exemplar inclou, a més, les seccions habituals. Al perfil, per exemple, es parla del llibreter Isidre Fonts. S'hi inclouen els articles habituals de Xavier Graset, Jordi Jaria, Josep Baiges, Toni Orensanz, Agustí Segarra i Cori Sebastià. A la secció de les sortides, es detallen les rutes a peu fins per Samuntà i en bici fins a l'Aleixar.


Disponible al quiosc virtual

Si sou lector habitual de la revista, heu marxat de vacances i no voleu esperar a la tornada per gaudir de l'exemplar, us recordem que podeu disposar de la versió digital de la publicació a través de la botiga virtual de la revista. Tindreu exactament el mateix contingut i disseny que la publicació de paper, apta per ser llegida en dispositius mòbils i ordinadors.

La revista digital estarà disponible a partir del mateix dimecres, dia 16.


I per Sant Jordi, la parada

La Revista NW instal·larà una parada a la plaça del Mercadal el dia de Sant Jordi, igual que ho ha fet en els dos anys anteriors. Allí hi tindreu l'exemplar d'aquest mes, números endarrerits i la possibilitat de formalitzar la subscripció que us permeti rebre a la revista a casa vostra. A la parada, a més, hi haurà els pòsters dels gegants editats per la revista, i que reprodueixen les imatges dels gegants que han servit per il·liustrar les portades dels números especials de Festa Major. Es podran adquirir altres elements relacionats amb la revista, com l'agenda cultural del 2014 editada durant les passades festes de Nadal. Totes les persones que formalitzin una subscripció rebran un arosa com a obsequi.