La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | SUCCESSOS

Denunciat per agressions el marit d'Alícia Alegret

La denúncia l'ha presentada el company d'una de les treballadores que havien denunciat la regidora per 'mobbing'

13/04/2014 | Per NW Revista de Reus

Imatge de l'agredit en l'incident publicada per Reusdiari.cat.

Imatge de l'agredit en l'incident publicada per Reusdiari.cat.

Jonatan Garcia, marit de la regidora de l'Ajuntament de Reus i diputada al Parlament pel PP, Alícia Alegret, ha estat denunciat davant del jutjat número 4 de Reus per agressió. El denunciant és el marit d'una de les treballadores que, mesos enrere, havien denunciat Alegret per mobbing. L'incident, que l'entorn d'Alegret nega, estaria relacionat amb l'episodi laboral citat i s'hauria produït aquest matí a l'entorn del Santuari de Misericòrdia coincidint amb l'acte popular de benedicció de la palma, cap qa quarts d'onze del matí, segons que ha publicat Reusdiari.cat.

A la denúncia, la pressumpta víctima ha deixat constància que coneixia l'agressor com a marit de la regidora i s'hi ha inclòs un informe mèdic en el que es detallen les lesions rebudes. El denunciant, a la mateixa declaració, "suposa" que l'agressió està relacionada amb l'acomiadament i posterior denúncia per mobbing contra Alícia Alegret que es va produir mesos enrere.

Sobre l'incident, Alícia Alegret ha declinat fer cap comentari i s'ha limitat a dir que "el tema és mentida".

Notícies relacionades
VIDA MUNICIPAL | Creuament de denúncies
Dues treballadores del PP denuncien Alícia Alegret per assetjament laboral

27/02/2013 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

Dues treballadores de l'Ajuntament de Reus han presentat dues demandes contra la primera tinenta d'alcalde, la popular Alícia Alegret, per presumpte «assetjament laboral» i «tracte vexatori». Segons les dues treballadores, N.R. i M.I.R, Alegret els va dispensar un tracte «autoritari, vexatori, humilianti inquisitiu» i, fins i tot, van haver de rebre atenció psicològica per poder superar aquests episodis, segons publica avui Diari de Tarragona. Alegret ja ha fet saber a través d'un comunicat que presentarà una querella criminal contra les dues treballadores.