La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Jutjats

Un tercer jutge reforçarà la instrucció del cas Innova

El jutge degà de reus nega qualsevol motivació política en la instrucció de la causa

10/04/2014 | Per NW Revista de Reus

El Jutjat de Reus es reforça pel cas Innova (Foto: Arxiu)

El Jutjat de Reus es reforça pel cas Innova (Foto: Arxiu)

El jutge degà de Reus, Javier Ruiz, ha anunciat la incorporació, a partir del maig, d'un tercer jutge que reforçarà la instrucció del cas Innova, que coordina el titular del jutjat número 3, Diego Álvarez de Juan.

Amb una xifra d'inputats que frega les 50 persones, entre les quals regidors dels ajuntaments de Reus i de Vila-seca, la complexitat del cas ja havia fet que es reforcessin els jutjats de Reus amb un segon jutge, i ara arribarà el tercer.

El mateix jutge degà, en declaracions a Catalunya Informació,ha negat qualsevol motivació polític aen la instrucció del cas, sortint del pas,així, a una nota feta pública per CDC després de la imputació de l'alcalde de Vila-seca i sis regidors de la Junta de Govern del seu municipi, de qui el jutge qüestiona la forma com es va construir el CAP de la població. L'alcalde vila-secà ha interposat recurs de reforma, en considerar que un afer que afecta Vila-seca s'ha de tractar en un jutjat de Tarragona, partit judicial al qual pertany el municipi.

 

 

Notícies relacionades
SOCIETAT | Cas Innova
El Jutge del cas Innova imputa tota la Junta de Govern de Vila-seca

07/04/2014 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

El jutge que instrueix el cas Innova ha imputat l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i tots els regidors que formen la Junta de Govern de Vila-seca, per haver votat a favor de l'expedient que va suposar la construcció d'un nou CAP al municipi. La qüestió que lliga Vila-seca amb Innova és el fet que Vila-seca va requerir dels serveis de l'arquitecte Jorge Batesteza, el que també havia dirigit de l'obres de l'Hospital Sant Joan de Reus per encàrrec d'Innova. El jutge ho lliga tot i imputa el govern vila-secà en pes. Poblet declararà dimecres al jutjat de Reus.