La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | RUTA DE TAPES

Una nova edició de la Ganxet Pintxo començarà aquest dijous

Hi participen 56 establiments dels quals nou debuten a la ruta de tapes

18/03/2014 | Per NW Revista de Reus

Sergi Cardel, representant d'Estrella Damm; l'alcalde Pellicer i el president de la Cambra, Isaac Sanromà, van presentar la nova edició.

Sergi Cardel, representant d'Estrella Damm; l'alcalde Pellicer i el president de la Cambra, Isaac Sanromà, van presentar la nova edició.

La Ganxet Pintxo Primavera 2014 es posarà en marxa aquest dijous i durarà deu dies. En aquesta edició, hi prendran part 56 establiments que únicament hauran d’estar associats a la Cambra de Comerç de Reus per poder participar de la ruta de tapes de la ciutat. La Cambra i Estrella DAMM han formalitzat un conveni de col·laboració que permet als establiments formar part de la ruta a cost zero. El preu de la tapa, acompanyada amb un quinto o una canya, tornarà a ser de dos euros i mig.

.De la seixantena d’establiments participants, nou debuten a la Ganxet Pintxo, fet que permetrà descobrir altres locals de la ciutat. Entre els debutants n’hi ha dos que han obert els últims dies la qual cosa, segons la Cambra, demostra el potencial de la ruta com element de promoció de nous establiments. Com sempre serà un jurat professional l’encarregat de determinar els tres guanyadors d’aquesta edició. Tal com va succeir en les anteriors convocatòries, el jurat distribuirà els establiments participants en tres corones concèntriques per poder garantir la igualtat d’oportunitats, especialment a l’hora de valorar el vot popular que serà orientatiu pels membres del jurat. El vot popular l’atorgaran tots els que facin la ruta i que tindran l’oportunitat de votar les tres millors tapes. Ho podran fer als mateixos establiments on hi haurà una urna de la GANXET PINTXO. A més tots els que hi participin entraran, automàticament, en el sorteig de diversos premis com són un cap de setmana d’enoturisme en una casa rural del l’àmbit territorial de la Cambra, un àpat per a dues persones en un restaurant d’estrella Michelin i un àpat també per a dues persones en un dels establiments participants a la GANXET PINTXO. En aquesta edició també s’atorgarà el premi GANXET LLENGUA. És una col·laboració que realitza la Cambra amb el Centre de Normalització Lingüística i que es va iniciar a la finalíssima del 2012. En aquest cas es vol donar relleu als establiments que tinguin una especial sensibilitat en l’ús de la llengua catalana en la retolació de l’establiment, en el contingut de la seva carta i en l’ús del català en la relació amb el client. Novament s’ha editat una guia amb tots els establiments participants i amb la degutació que ofereixen.