La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Turisme

Anuncien una àrea temàtica de Ferrari integrada a Port Aventura

La iniciativa crearà 400 llocs de treball, suposa una inversió de 100 milions d'euros i preveu estar operativa el 2016.

14/03/2014 | Per NW Revista de Reus

Imatge virtual que pretén mostrar com serà la nova àrea de Port Aventura.

Imatge virtual que pretén mostrar com serà la nova àrea de Port Aventura.

Ferrari, la marca filial de la italiana Fiat, serà l'eix principal de la nova àrea que es construirà a Port Aventura. Sota el nom de "Ferrari Land", la nova zona ocuparà 75 mil metres quadrats de la zona lliure de Poart Aventura, i inlourà, a més de diverses atraccions, un hotel de 250 habitacions, de cinc estrelles. La previsió és que tot plegat suposi la creació de 400 nous llocs de treball.

La noza zona lúdica tindrà diverses atraccions, entre les quals, l'accelerador vertical més ràpid del món, a més de simuladors i altres atractius especialment pensats per als "fans" de la marca i els afeccionats al motor. 

Ja existeix un complex d'aquestes característiques a Abu Dhabi. La diferència és que el de Port Aventura inclou un hotel. 

La previsió és que la nova zona lúdica obri les seves portes el 2016, segons ha informat l'empresa.

A diferència del complex BCN World (de característiques i dimensions molt diferents), Ferrai no imposa cap condició que impliqui canviar les lleis que regulen el parc d'atraccions. No cal dir que a Salou i a Vila-seca, la notícia ha estat rebuda de manera molt positiva pels responsables municipals.

Convé recordar que Port Aventura preveu inaugurar abans de l'estiu una nova atracció, "Angkor, aventura en el regne perdut". El Parc reb anualment uns 4 milions de visitants.