La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La radiografia de l'Hospital, tema central de la revista de febrer

La portada la protagonitza la ballarina Júlia Pérez, que cada dia treballa en un dels musicals d'èxit a Madrid.

19/02/2014 | Per NW Revista de Reus

La portada de la revista NW de mes de febrer.

La portada de la revista NW de mes de febrer.

La revista NW d'aquest mes de febrer presenta com a reportatge central una radiografia del present de l'Hospital Universitari Sant Joan i els plans de futur del centre sanitari, gairebé tres annys després que s'estrenés el nou centre sanitari, i amb les opinions de l'Ajuntament, la direcció del centre i els representants dels treballadors.

La revista, present als quioscos a partir d'aquest dijous i que també dijous es comença a distribuir entre els subscriptors, mostra a la seva portada la ballarina reusenca Júlia Pérez, que treballa en el musical "Hoy no me puedo levantar", a Madrid. A l'entrevista, Pérez repassa la seva trajectòria i parlar clar de com ha afectat a la seva carrera ser qui és, la filla de l'exalcalde de la ciutat.

L'exposició del pintor Tapiró i un record dels grans carnavals de principis del segle XX són altres continguts de la revista, a més dels continguts habituals.

La versió digital de la revista estarà disponible a la botiga virtirual de la publicació, a partir de les 8 del matí de dijous.