La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Política municipal

Ara Reus demana més policies i el PSC que es publiquin els sous de tots els regidors

Les propostes es debatran al pròxim ple de l'Ajuntament de Reus, previst per divendres

28/01/2014 | Per NW Revista de Reus

Ara Reus reclama més dotació de la Policia Local (Arxiu).

Ara Reus reclama més dotació de la Policia Local (Arxiu).

El Ple de l'Ajuntament de Reus haurà de debatre aquest divendres que ve si fa públics o no els sous les dietes i, fins i tot, els canvis patrimonials dels regidors de l'Ajuntament. El debat el motiva una moció del PSC en la que es reclama la publicació d'aquestes dades a la web municipal, de la mateixa manera que la Generaltat ha fet amb els alts càrrecs al portal "Transparència" del Govern.

Aquesta serà una de les mocions estrella del ple municipal, al costat de la que presenta Ara Reus reclamant que es contratin una dotzena de nous policies municipals. Segons la formació que lidera Jordi Cervera, una major dotacio de la policia local contribuiria a incrementar la seguretat a la ciutat. Ara Reus s'escuda en el fet que les qüestions de seguretat són excepció en els decrets del govern que limiten la capacitat de contractació dels ajuntaments per reclamar que hi hagi més agents, que substitueixin les baixes que s'han anat produint els últims anys.

Una altra proposta que es debatrà serà la que proposa el PSC, ja aprovada en alguns ajuntaments, reclamant sancions per als bancs que mantinguin pisos buits a la ciutat.