La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Iniciaitves

Vermuts Miró convoca un premi de pintura

El quadre guanyador quedarà exposat a la sala que la marca tindrà dedicada al Museu del Vermut de Reus

24/01/2014 | Per NW Revista de Reus

D'esquerra a dreta: Joaquim Sorio, regidor de Cultura; Joan Tapies, promotor del museu del Vermut, i els representants de Vermuts Miró, Carles Prats i Pere Miró.

D'esquerra a dreta: Joaquim Sorio, regidor de Cultura; Joan Tapies, promotor del museu del Vermut, i els representants de Vermuts Miró, Carles Prats i Pere Miró.

Versmuts Miró ha convocat un concurs de pintura per obtenir una de les peces centrals de l'espai que tindrà dedicat al futur Museu del Vermut que l'emprenedor i col·leccionista reusenc Joan Tapies preveu obrir a la primavera al carrer de Vallroquetes, una mena de restaurant tematitzat que contindrà una de les exposicions més importants del món dedicat al vermut.

El concurs convocat està obert a tot el públic (pintors professionals i aficionats) i haurà reflectir els conceptes de Reus, el Modernisme, el vermut i la pròpia marca Miró. Les bases, es poden trobar aquí.

El Museu iniciativa de Tapies serà un espai on hi haurà una de les exposicions més grans del món sobre articles i peces relacionades amb el món de vermut, però també un espai de retstauració en el que el vermut serà el principal protagonista. D'aquest espai, una de les sales estarà dedicada al Vermut Miró, on a més del quadre guanyador del concurs hi haurà altres objectes relacionats amb la marca. Tapies ha explicat que l'espai que està creant tindrà mostres de 1800 marques de vermut procedents de més de 50 països diferents. El Regidor de Cultura, Joaquim Sorio, ha dit que l'espai serà inclòs en la ruta turística que promociona la ciutat.