La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Carnaval 2014

Les colles opten per un cartell satíric per anunciar el Carnaval de Reus

El cartell és obra e Joan Andreu Velasco i Josep M. Figuerola, de la colla Fil i Agulla

19/01/2014 | Per NW Revista de Reus

El cartell triat enguany per anunciar el Carnaval.

El cartell triat enguany per anunciar el Carnaval.

Un fotomuntatge que mostra l'alcalde, Carles Pellicer, amb el tors nu, aguantant als braços un nadó amb la cara de la tinent d'alcalde Alícia Alegret, ambdós emmascarats, amb un lema que diu "amable i familiar" és la imatge que han triat les colles del Carnaval de Reus per anunciar l'edicó d'enguany de la festa.

El cartell descartat per les colles

El cartell és obra dels mateixos autors del cartell que l'any passat va ser retirat després d'una forta polèmica, Joan Andreu Velasco i Josep M. Figuerola, de la Colla Fil i Agulla. En aquella ocasió, el cartell va ser criticat per mal gust (mostrava uns pits de dona) i va ser retirat davant dels dubtes de si la imatge era un plagi.

El cartell ha guanyat sobre una altra proposta, estèticament prou meritòria, que mostra un antifaç amb l'escut de Reus il·luminat per un focus. En la votació de les colles,el cartell triat es va imposar en segona ronda per sobre de la proposta alternativa, només per un vot de diferència. Les colles, doncs, han optat per una proposta satírica, per sobre d'una altra amb cirteris més estrictament estètics.

El Carnaval se celebrarà entre els dies 27 de febrer i 4 de març.

Tenim oberta una enquesta en la que us demanem si el cartell us satisfà. Podeu respondre aquí.