La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

NW publica un número especial que explica com era el Reus del 1714

Malgrat la Guerra de Successió la ciutat va viure al segle XVIII una època d'esplendor

15/01/2014 | Per NW Revista de Reus

La portada de la Revista NW de Gener de 2014

La portada de la Revista NW de Gener de 2014

La Revista NW d'aquest mes de gener dedica una bona part del seu espai a analitzar com era la ciutat el 1714, l'any que marca la derrota de Catalunya en la Guerra de Successió. A banda de les reflexions d'alguns dels col·laboradors habituals de la revista a l'entorn de l'efemèride, la revista presenta tres reportatges que pretenen divulgar què es va viure a la ciutat i com era la vida en aquells anys. Les firmes d'Ezequiel Gort, Montserrat Flores i Salvador Palomar fan possible endinsar-nos en aquella època, i adonar-nos de la influència que queda, encara avui, d'aquell moment clau en la història del país i la ciutat.

Podrem descobrir, a més, vestigis físics que avui són testimonis d'aquella època que, de fet, i malgrat la Guerra de Successió, va marcar l'inici d'una època d'esplandor a la ciutat.

El Reus del 1714 és l'eix central del contingut e la revista d'aquest mes que, a més, presenta algunes novetats, entre les seccions habituals que us convidem a conèixer. Es tracta, a més, del número que ens permet celebrar el segon aniversari de la publicació. La podreu trobar a partir d'aquest dijous als quioscos, el mateix dia en què començarà a ser distribuïda entre els subscriptors.

Els subscriptors digitals tindran la revista en format electrònic a partir de primera hora del matí. La publicació està disponible en format digital clicant aquest enllaç.