La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Tradicions

El Mercadal acull una festa per celebrar les Campanades de Cap d'Any

La revetlla més massiva serà la del Pavelló Olímpic

31/12/2013 | Per NW Revista de Reus

Projecció del "mapping" que s'ha pogut veure cada tarda al Mercadal, centre dels actes per celebrar aquestes festes. (Foto: Arxiu)

Projecció del "mapping" que s'ha pogut veure cada tarda al Mercadal, centre dels actes per celebrar aquestes festes. (Foto: Arxiu)

La Plaça del Mercadal tornarà a acollir aquesta nit una festa popular per poder seguir les campanades que simbolitzen el traspàs de l'any. Al punt de les 12, sonaran les campanes del carriló de l'Ajuntament, que faran sonar el conegut so Wensminster, el mateix que fa el Big Ben de Londres.

L'acte està convocat a 3/4 de 12 de la nit. L'espera l'amenitzarà la selecció musical del DJ Ivan Cànovas, que animarà la festa fins a 2/4 d'una. No es tracta, doncs, d'una revetlla, si no d'un acte centrat en les campanades i que facilita que cadascú vagi a celebrar la Festa on vulgui.

Entre les revetlles més massives d'aquesta nit, hi ha la que una empresa privada organitza al Pavelló Olímpic.Es tracta de la mateixa empresa que fa la revetlla a la plaça de toros de Tarragona. El preu de l'entrada és de 30 euros, i dóna dret a 3 consumicions.