La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

Els Xiquets de Reus, a la portada del número de Desembre

La revista, disponible a partir del dijous 19 als quioscos

18/12/2013 | Per NW Revista de Reus

La portada amb el foto-muntatge de Carles Fargas.

La portada amb el foto-muntatge de Carles Fargas.

La Revista NW dedica la portada del número de Nadal als Xiquets de Reus, protagonistes d'un dels moments de felicitat col·lectiva més intensos d'aquest 2013. La imatge és un muntatge del fotògraf Carles Fargas, inspirat en una pel·lícula de l'any 1907 que mostra uns acròbates japonesos fent figures impossibles, ajaguts a terra, però jugant a enganyar l'espectador. Podeu veure la pel·lícula original, clicant en aquest enllaç. La fotografia serveix per anunciar el reportatge central de la revista, centrat en la colla castellera. Si l'any passat, la revista presentava un muntatge amb les patinadores del grup show del Reus Deportiu, que s'havien proclamat campiones del món, enguany els èxits dels Xiquets, que han recuperat el 3 de 9 amb folre, han estat els triats.

La revista estarrà disponible als quioscos de la ciutat a partir d'aquest dijous, dia 10. Amb aquest número, els subscriptors rebran gratuïtament l'Agenda de Reus, que també es pot adquirir a la botiga virtual de la revista i als establiments Tomkàs Barberà i les llibreries Gaudí, Galatea i Araceli al preu de 10 euros. A més, la revista inclou aquesrt mes un extens catàleg de regals que es poden adquirir a les principals botigues de la ciutat, i una nova edició de la Guia de la Salut de la ciutat.

A més del reportatge dels Xiquets de Reus, la revista entrevista el metge cooperant Jordy Cox, repassa els 25 d'història de l'Associació per a la Música Creativa i Actual (AMCA), i repassa també la trajectòria del Mercat del Carrilet i l'experiència vital dels qui venen en aquest mercat des del primer dia. Tot plegat, sense oblidar les seccions habituals de la revista.

Els subscriptors digitals de la revista, rebran la publicació a primera hora del matí del dijous. Durant el matí del dijous arribarà la revista als quioscos i des de primera hora començarà a distribuir-se la publicació i l'agenda de Reus entre els subscriptors de la revista de paper.