La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Redvista NW

L'agenda de Reus ja es pot trobar a les principals llibreries

El nou producte serà distribuït gratuïtament entre els subscriptors de la revista a partir de dijous.

16/12/2013 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

L'agenda, al centre, a l'aparadador de la Llibreria Galatea.

L'agenda, al centre, a l'aparadador de la Llibreria Galatea.

L'agenda de Reus, que ha editat la Revista NW i que a partir de dijous serà distribuïda gratuïtament entre els seus subscriptors, es troba des d'aquest dilluns a la venda a les principals llibreries de la ciutat. En concret, la podreu trobar a les llibreres Gaudí, Galatea i Araceli, i a la papereria Tomàs Barberà. El preu de venda de l'agenda és de 10 euros.

L'agenda està basada en el calendari festiu local i hi ha marcats els dies en què s'han de produir els principals esdeveniments a Reus, Tarragona, Valls, Salou, Vila-seca i als municipis del Baix Camp, i està il·lustrada amb dibuixos al·legòrics de Cristian Inaraja, que durant els gairebé dos anys de vida de la revista ha il·lustrat alguns dels articles de les pàgines de la publicació.

L'agernda serà distribuïda a partir d'aquest dijous entre els subscriptors de la revista, a l'adreça on la reben habitualment. De fet, qui es faci subscriptor de la revista NW abans de dimarts al vespre, rebrà també l'agenda, amb la revista, a partir de dijous.

 

Notícies relacionades
SOCIETAT | Revista NW
NW edita per Nadal "L'agenda de Reus", que regalarà als seus subscriptors

04/12/2013 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

La Revista NW, que aquest desembre arribarà el dia 19 als quioscos, edita aquest Nadal l'Agenda de Reus, un dietari il·lustrat per Christian Inaraja en el que hi ha marcades les festes locals i que conté la informació de les dates dels principals esdeveneniments que es faran durant l'any a Reus, Tarragona, Valls, Vila-seca i Salou, a més dels municipis del Baix Camp. L'agenda serà distribuïda gratuïtament als subscriptors amb la revista, i també es podrà comprar a les principals llibreries i papereries de la ciutat, a més del nou quiosc virtual al que podeu accedir a través d'aquesta pàgina web.

Deixa el teu comentari

Nom

E-mail

Comentari