La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

NW edita per Nadal "L'agenda de Reus", que regalarà als seus subscriptors

L'agenda està basada en el calendari festiu local i conté les dates dels principals esdeveniments del Camp de Tarragona

04/12/2013 | Per NW Revista de Reus

Muntatge amb diferents elements que conformen l'Agenda de Reus 2014.

Muntatge amb diferents elements que conformen l'Agenda de Reus 2014.

La Revista NW, que aquest desembre arribarà el dia 19 als quioscos, edita aquest Nadal l'Agenda de Reus, un dietari en el que hi ha marcades les festes locals i que conté la informació de les dates dels principals esdeveneniments que es faran durant l'any a Reus, Tarragona, Valls, Vila-seca i Salou, a més dels municipis del Baix Camp.

L'agenda, amb format de setmana a la vista i pàgines per a notes personals, marca els esdeveniments més rellevants que es produeixen al Camp de Tarragona en els dies que toca. El calendari festiu tradicional, les fires, els festivals, les festes majors de tot el Baix Camp, i els principals esdeveniments que es fan a Reus, Tarragona, Salou, Vila-seca i Valls permetran saber amb un cop d'ull les alternatives culturals i d'oci que es fan durant tot l'any. La informació s'ha obtingut en col·laboració dels ajuntaments de les poblacions citades, el Consell Comarcal del Baix Camp, la Diputació de Tarragona i la Fira de Reus, a més de dades d'elaboració pròpia. Es tracta d'una agenda exclussiva, que compta amb il·lustracions fetes per Christian Inaraja, col·laborador habitual de la revista durant els gairebé dos anys de vida.


Gratuïta per als subscriptors

L'agenda serà distribuïda gratuïtament als subscriptors amb la revista, i també es podrà comprar a les principals llibreries i papereries de la ciutat, a més del nou quiosc virtual al que podeu accedir a través d'aquesta pàgina web. Rebran l'agenda al seu domicili els subscriptors actuals de la revista de paper, i aquells que formalitzin la seva subscripció abans del dia 18 de desembre. La subscripció es pot formalitzar a través de la botiga virtual de la revista NW.

En el cas dels subscriptors digitals, l'agenda, disponible a partir del dia 19, es podrà adquirir al quiosc virtual amb un important descompte. 

Els que no són subscriptors de la revista, la podran comprar a la mateixa botiga virtual, i a les llibreries Gaudí, Galatea i Araceli i a la botiga Tomàs Barberà. 


Regal de Nadal

Una de les particularitats de la botiga virtual de la Revista és que facilita molt el fet que es pugui regalar a algú la subscripció a la revista (i l'agenda), ja que permet diferenciar les dades de qui formalitza la subscripció de les de la persona que ha de rebre la revista a casa seva. La subscripció permet rebre durant tot un any la revista a domicili i ser partícep de les promocions que es van fent durant tot l'any.

Amb aquesta iniciativa, la revista NW vol contribuir a potenciar les activitats que es fan a la ciutat i el territori, i mostrar l'agraïment als subscriptors que donen suport al projecte, que el mes de gener celebrarà el seu segon aniversari.