La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Cas Shirota

L'alcalde torna a declarar davant el jutge pel cas Shirota

Dos tècnics també declaren com a imputats

03/12/2013 | Per NW Revista de Reus

Carles Pellicer sortint del jutjat després de declarar el passat 20 de juny. L'escena s'ha repetit aquest dimarts (Foto: Arxiu)

Carles Pellicer sortint del jutjat després de declarar el passat 20 de juny. L'escena s'ha repetit aquest dimarts (Foto: Arxiu)

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha declarat aquest dimarts per segon cop en qualitat de testimoni davant del titular del jutjat número 3 de Reus que instrueix el sumari de l'anomenat cas Shirota, sobre el que encara pesa la declaració de secret. Pellicer ja havia declarat el mes de juny passat, pocs dies després de la desfilada d'exregidors de l'anterior govern municipal, imputats per haver votat favorablement a la concessió de l'aval a l'empresa participada pel municipi. De l'actual govern, es manté la imputació a la primera tinent d'alcalde, Teresa Gomis, que va dirigir l'operació de liquidació de l'empresa. Dies enrere, per cert, es van subhastar els actius de Shirota.

També aquest dimarts han declarat, en qualitat d'imputats, la que va actuar com a secretària del hòlding Innova, Natàlia Torrell, i  l'exassessor del mateix hòlding d'empreses municipals, Manel Jardí.

El secret de sumari impedeix conèixer els detalls oficials del que investiga el jutge. Algunes fonts indiquen que el secret sumarial es podria aixecar abans de final d'any.