La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | PRESSUPOSTOS MUNICIPALS

Innova invertirà l'any que ve 3,6 milions per adequar el pàrquing de Metrovacesa

El grup d'empreses municipals reduirà el pressupost un 4,5% el 2014

29/11/2013 | Per NW Revista de Reus

Els consells d'administració d'Innova i de l'EPEL Innova s'han reunit aquest divendres

Els consells d'administració d'Innova i de l'EPEL Innova s'han reunit aquest divendres

Les empreses municipals de Reus gestionaran l’any que ve un pressupost consolidat amb uns ingressos de 198.117.417 euros. Segons el govern local, els comptes reflexen la política d’austeritat i de racionalitat en la gestió definida per l’executiu de Reus, avancen en el procés de simplificació de l’estructura pública empresarial, preveuen un increment de l’estalvi al tancament de l’exercici i guanyen marge per a inversions.

Els consells d’administració d’INNOVA i de l’EPEL INNOVA han aprovat aquest divendres els respectius pressupostos per al 2014 que en conjunt suposen una reducció del 4,5% respecte a enguany.

Els pressupostos de les societats municipals preveuen invertir l’any que ve 6,3 milions en diversos projectes. Entre aquestes destaquen: 3,6 milions per a l’equipament i les instal·lacions del pàrquing del centre comercial de Metrovacesa; 800.000 euros per a l’edifici de Bioempreses, i finalment, 523.000 euros per a la construcció de dues illes de sepultures al cementiri i la reubicació del mausoleu del General Prim.