La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | TRÀNSIT

Els Mossos detenen una noia de Reus per anar beguda i conduir contra direcció a la C-32

Va topar contra un altre vehicle sense ocasionar ferits

16/11/2013 | Per NW Revista de Reus

Els Mossos d’Esquadra han detingut una noia de Reus de 22 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat del Trànsit. La conductora ha estat detinguda després que el seu cotxe topés contra un altre vehicle mentre conduïa contra direcció per l’autopista C-32, a l’alçada de Cubelles, al Garraf. A més, la jove ha donat positiu penalment en el control d’alcoholèmia amb una taxa de 0,78.

Els fets van tenir lloc ahir a dos quarts de 7 del matí quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de diversos conductors que havien vist com un vehicle circulava en contra direcció per ha l’autopista C-32. Poc després, la policia catalana ha rebut l’avís d’un accident que s’acabava de produir en sentit Barcelona i en el qual probablement estava involucrat el cotxe que s’havia vist circulant poc abans en direcció contrària per la mateixa via. Els agents, en arribar al punt del sinistre, hi van trobar dos vehicles implicats i, després de fer les comprovacions,van constatar com un d’ells era el mateix turisme que circulava contra direcció per l’autopista.

La conductora va donar positiu penalment a la prova d’alcoholèmia, amb una taxa de 0,78. Per aquest motiu, els agents la van detenir  com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat del Trànsit.