La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La revista NW posa en marxa un quiosc virtual

La nova iniciativa permetrà a partir d'ara formalitzar una subscripció digital per poder llegir la revista a les tauletes.

16/11/2013 | Per NW Revista de Reus

Imatge del portal d'entrada de la nova botiga virtual de la Revista NW.

Imatge del portal d'entrada de la nova botiga virtual de la Revista NW.

La possibilitat de subscriure's a la versió digital de la revista NW és una de les novetats que presenta l'obertura de la nova botiga virtual de la Revista NW, a la qual podeu accedir a l'enllaç que trobareu a la part de dalt d'aquesta mateixa pàgina. La botiga (també hi podeu accedir aquí) permet també formalitzar la subscripció tradicional, que fa possible rebre la revista de paper a domicili. Així mateix, hi ha la possibilitat de comprar números endarrerits de la revista, ja sigui en la seva versió de paper com en versió electrònica. A la botiga es poden comprar també els pòsters dels gegants editats per la revista i, en els pròxims dies, s'hi introduiran altres productes.

Amb aquesta iniciativa, la Revista NW s'apunta a la tendència cada cop més estesa en el sector de la premsa d'oferir als lectors la lectura de la revista en tots els formats possibles. A la revista de paper s'hi suma ara la possibilitat de la versió digital.

Durant el primer any, els actuals subscritors de la revista que ho indiquin al correu electrònica subscripcions@nwrevistadereus.cat, tindran accés gratuït a la versió digital.

El sistema funciona de manera que, un cop formalitzada la subscripció, el client reb al cap d'una estona un correu electrònic de confirmació. En el cas de la versió digital, es rebrà un correu amb el document que inclou la revista. En el cas dels subscriptors, la versió digital es distribuirà a primera hora de cada tercer dijous de cada mes, coincidint amb la distribució de la revista de paper als quioscos i l'inici del repartiment als subscriptors. El pagament es fa a través de tarja de crèdit amb tota la seguretat que suposa la plataforma de pagament virtual de "la Caixa".

Regal de Nadal

Ser subscriptor de la revista implica avantatges. Si durant els últims mesos els subscriptors han rebut a casa una col·lecció de llibres de cuina obra de Mariona Quadrada, aquest Nadal, els subscriptors rebran un producte exclussiu: L'Agenda de Reus. Es tracta d'un dietari basat en el calendari festiu de la ciutat, i que tindrà marcades també els principals esdeveniments que es produeixen a la ciutat durant tot l'any. A més dels actes de Reus, hi haurà també marcades les dates dels principals esdeveniments que es duen a terme a Tarragona, Salou, Vila-seca i Valls, entre d'altres municipis. L'agenda inclourà doncs, les dates de festes, fires, festivals, diades castelleres i altres activitats programades del Camp de Tarragona. L'agenda es posarà a la venda també en alguns establiments de la ciutat. Més endavant informarem dels detalls.

Amb totes aquestes iniciatives, NW vol reforçar la seva relació amb els subscriptors, que són la base i el que dóna sentit al projecte de publicació que va néxer el mes de gener de 2012 i que, gairebé dos anys després, arriba ja als 500 subscriptors.