La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La Revista NW, present a l'Expro/Reus

La revista regala als seus subscriptors durant la fira el pòster de la geganta Mora

09/10/2013 | Per NW Revista de Reus

Pòster de la geganta Mora que NW regala als seus subscriptors durant la Fira. (Foto: Carles Fargas)

Pòster de la geganta Mora que NW regala als seus subscriptors durant la Fira. (Foto: Carles Fargas)

La Revista NW té des d'avui i fins diumenge un estand instal·lat a l'Expro/Reus. L'estand serà la plataforma des d'on els nostres subscriptors i els nostres lectors podran rebre o adquirir els diferents productes que oferim.
Als subscriptors que passin per l'estand els regalarem el pòster de la imatge de la geganta Mora. Es tracta del muntatge original del fotògraf reusenc Carles Fargas, fet especialment per al número especial de la revista publicat el mes de juny passat, coincidint amb la Festa Major de Sant Pere. L'edició del pòster ha estat possible gràcies a la col·laboració d'Arts Gràfiques RabassaÉs el segon any que duem a terme una iniciativa similar. L'any passat, la imatge escollida va ser la del gegant Indi. Tots els subscriptors que visitin l'Expro/Reus i que passin pel nostre estand rebran gratuïtament el pòster. I si algú encara no té el del gegant Indi de l'any passat, també el podrà recollir. El pòster també regalarà a les persones que es facin subscriptors de la revista durant els dies de durada de l'Expro/Reus.

Per als no subscriptors, el preu de venda dels pòsters serà de 2 euros cadascun.

Els llibres de "El món a la cuina"

LlibresEls subscriptors de la Revista NW vénen rebent, des del mes de maig passat, la col·lecció de llibres "El món a la cuina", obra de Mariona Quadrada. En cada volum s'ofereixen receptes de la cuina grega, japonesa, italiana, magrebí i xinesa. Justament, aquest mes d'octubre es distribueix l'últim dels llibres de la col·lecció, el de la cuina xinesa.

Els llibres també estaran disponibles a l'Expro/Reus. Els subscriptors que vulguin tenir algun altre exemplar a banda dels que ja han rebut, podran adquirir el llibre per 2 euros.

El preu de venda a la resta de visitants (no subscriptors), serà de 5 euros.

Així mateix, les persones que es formalitzin la seva subscripció durant els dies de celebració de l'Epxro/Reus rebran la col·lecció sencera de llibres de forma gratuïta.

El punt de llibre

Un altre regal que rebran les persones que formalitzin la seva subscripció durant l'Expro/Reus serà el punt de llibre editat per complementar la col·lecció dels llibres de la col·lecció "El món a la cuina".

El punt de llibre, editat gràcies a la col·laboració de la cadena de botigues de productes informàtics Beep, ja ha estat distribuït entre els nostres subscriptors. Per això, les persones que es donin d'alta en la subscripció el rebran gratuïtament.

Punt de llibreEl preu per a les persones que no siguin subscriptores és d'un euro. Les existències són limitades.

Subscriure's: Tot són avantatges

Podeu comprovar, doncs, que subscriure's a la Revista NW implica molts avantatges, a banda del fet de rebre la revista cada mes a domicili. L'equip de la revista prepara noves promocions i nous productes que creiem que poden ser interès els nostres lectors.

Si encara no sou subscriptors, podeu passar per l'estand de l'Expro/Reus i us atendrem.