La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | URBANISME

Comencen a retirar els fonaments de tres antigues escoles prefabricades

Els treballs s'han iniciat a l'institut Roseta Mauri, situat a Mas Iglesias

30/09/2013 | Per NW Revista de Reus

Els treballs s'han iniciat aquest dilluns a Mas Iglesias.

Els treballs s'han iniciat aquest dilluns a Mas Iglesias.

Els treballs de reitrada dels fonaments de les antigues instal·lacions prefabricades de tres centres educatius de Reus han començat aquesta setmana. El departament d’Ensenyament de la Generalitat realitza aquesta actuació gràcies, segons l’Ajuntament,  a les gestions que s’han realitzat des de les regidories d’Ensenyament i Política Lingüística i de Via Pública.

Les obres han començat aquest dilluns a les antigues instal·lacions de l’Institut Roseta Mauri, situat al parc de Mas Iglesias. Seguidament, es retiraran les bases dels mòduls de les antigues instal·lacions de l’Escola La Vitxeta, emplaçades a la plaça del Nucli, i de l’Escola Isabel Besora, a l’avinguda Planàs i Marca.

Hipòlit Monseny, regidor de Via Pública, ha afirmat que “amb aquesta actuació donem resposta als veïns d’aquestes tres zones de la ciutat que porten temps reclamant la neteja dels antics emplaçaments dels centres educatius que, amb la falta d’ús s’havien anat degradant. Ara recuperarem aquests espais i els podrem tornar a posar a disposició de la ciutat”.