La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Venda, concessió o lloguer

L'Ajuntament de Reus posa a la venda 56 propietats municipals per un import de 70 milions d'euros

El catàleg inclou, per exemple, l'edifici del CEPID

27/09/2013 | Per NW Revista de Reus

Una imatge de l'edifici del CEPID que es va construir a la zona del Tecnoparc.

Una imatge de l'edifici del CEPID que es va construir a la zona del Tecnoparc.

L’Ajuntament de Reus ha obert un nou espai al webwww.reus.cat per per donar publicitat al Catàleg d’immobles de titularitat municipal que l’Ajuntament de Reus i les empreses municipals posen a disposició de les empreses i particulars interessats.

Es presenten un total de 56 immobles, valorats en uns 70 milions d’euros: 22 solars per a usos industrials o de serveis, 4 naus industrials, 2 locals, 27 solars residencials i un edifici. Els mecanismes d’adjudicació són diversos: la venda, la concessió temporal o el lloguer, depenent dels casos. Entre ells hi ha l'edifici del CEPID, ubicat a la zona de Tecnoparc i que mesos enrere es va determinar posar a la venda tal com va avançar aquesta revista digital.

Al web, els interessats trobaran la llista dels immobles amb una fitxa descarregable amb les característiques tècniques de cadascun. La relació d’immobles que apareix al web és merament informativa. L’adjudicació dels immobles es farà després dels corresponent processos de licitació pública, dels quals s’informarà expressament als interessats, i seguint tots els tràmits d’informació pública que acompanyen aquests procediments. Els interessats s’han de posar en contacte amb l’Ajuntament de Reus a través del correu electrònic immobles@reus.cat, des d’on s’atendrà la petició.

El consistori reusenc ha previst contactes amb el sector immobiliari per donar a conèixer aquest nou recurs i per crear sinergies. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha afirmat que crear aquest espai “és una qüestió d’eficiència i de transparència, en tant que es possibilita que tothom accedeixi a la informació en igualtat de condicions, posant-la fàcilment a l’abast de tothom”. 

Notícies relacionades
VIDA MUNICIPAL | Venda de patrimoni municipal
L'Ajuntament de Reus decideix posar a la venda l'edifici del CEPID ubicat al Tecnoparc

09/01/2013 | Per Joan Carrion | comentaris comenta

El darrer consell d'administració de Tecnoparc Reus SA celebrat el passat mes de desembre va acordar posar a la venda l'edifici del Centre Empresarial per a la Innovació i e Desenvolupament -CEPID- situat darrera de les instal.lacions de la nova Fira de Reus. Aquest equipament té una superfície total de 5.700 mil metres quadrats i actualment acull tot un seguit d'empreses dedicades bàsicament al món de les tecnologies de la informació i la comunicació. Amb la venda d'aquest patrimoni, el consistori vol aixugar els deutes que Tecnoparc -societat propietària de l'edifici- té amb els seus proveïdors i aportar nous recursos a la malmesa hisenda municipal. "Si es pot fer aquesta operació, aquest canvi de propietat -segons afirmen fonts municipals- no ha de suposar cap modificació per a les empreses que actualment estan ubicades en aquest espai". El Cepid és també la seu del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya, el Cesicat.