La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | FET DIVERS

Els Mossos detenen cinc romanesos per sostreure gasoil de camions

Els detinguts, veïns de Reus, haurien robat 1.700 litres

23/09/2013 | Per NW Revista de Reus

Els agents van trobar material divers que implica els detinguts amb la sostració de gasoil.

Els agents van trobar material divers que implica els detinguts amb la sostració de gasoil.

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona, han detingut, cinc homes de nacionalitat romanesa,  d’entre 20 i 56 anys i veïns de Reus, com a presumptes autors de quatre delictes de furt.

 Els fets es remunten a dimarts passat quan una patrulla de trànsit, que estava realitzant un control planificat de transports a l’AP-7, va observar a l’altura de Cambrils, dos camions que circulaven sense respectar entre ells la distància de seguretat.  Per aquest motiu, els policies van decidir aturar-los i identificar-los a la sortida de Salou. Els agents van comprovar que els ocupants i els dos semiremolcs, desprenien una forta olor a gasoil. A més, a l’interior dels vehicles van localitzar un mecanisme de succió de gasoil, unes mànegues de plàstic, una bomba impregnada de gasoil i també van comprovar que ambdós vehicles tenien els dipòsits de combustible plens.Per tot això, els agents van demanar als conductors el justificant de repostatge, el qual no van poder aportar. També van comprovar que al tacògraf constava una aturada entre les 3 i les 4 i que l’aparell havia estat manipulat infringint la normativa legal.

 Simultàniament, i davant la sospita que els cinc ocupants dels vehicles podien estar implicats en robatori de gasoil, una dotació policial es va adreçar a l’àrea de descans d’Hospitalet de l’Infant per comprovar si durant la franja horària entre les 3 i les 4 algun dels vehicles estacionats havia patit algun robatori de gasoil. Poc després es van localitzar quatre víctimes que manifestaven que aquella mateixa nit, durant la franja horària esmentada, els havien sostret 1.700 litres de gasoil. Arran d’aquests fets i, amb els indicis recollits, es van detenir els cinc ocupants dels dos camions com a presumptes autors de quatre delictes de furt. Els cinc detinguts van passar a disposició judicial dijous passat al Jutjat d’Instrucció número 3 de Reus i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs